“Terapija” sutra na daskama Doma omladine

Objavljeno: 24. 4. 2016 u 15:35h

Dis pozorište sutra od 20:30 izvodi predstavu “Terapija” na sceni banjalučkog Doma omladine.

Cijena ulaznice je 4 KM, dok je studenti i penzioneri plaćaju 3 KM. Svoje mjesto u sali možete rezervisati putem brojeva telefona 065 469 585 ili 060 360 2111.

“Terapija” je priča o mladom bračnom paru koji prolazi kroz težak period. Danas, kada su razvodi češći nego ikad, da li postoje načini koji spašavaju bračnu zajednicu? Koji su to načini? Šta da radimo kada ne možemo sa nekim, ali ne možemo ni bez te osobe? Zašto je sve u početku lijepo, a poslije počinjemo da se podrazumijevamo jedni drugima? To su samo neka od pitanja na koje pokušavamo da odgovorimo ovom predstavom.

Glumci Smiljana Marinković i Bojan Kolopić igraju mladi bračni par koji prolazi kroz niz dramskih i komičnih situacija, a sve u cilju spašavanja braka.

Predstava je rađena u produkciji DIS Pozorišta, po tekstu “Nemreš pobjeć od nedjelje”, autorke Tene Štivičić.

Režija: Belinda Božičković i Duško Stanivuk

Igraju: Smiljana Marinković i Bojan Kolopić

Predstava “TERAPIJA”, sufinansirana je sredstvima Ministarstva prosvjete i kulture u Vladi RS, sa pozicije finansiranja projekata iz oblasti pozorišne produkcije u 2014 (radni NAZIV PROJEKTA “OGOLJENA”). Na festivalu Zaplet 06 predstava je dobila dvije nagrade, za najbolju mladu glumicu i najboljeg mladog glumca. Na bugojanskoj reviji pozorišnih predstava TIFBU 14, ocijenjena je najvišom ocjenom publike i proglašena za najbolju predstavu festivala.

Izvor: Etrafika

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kulturni-dogadaji/terapija-sutra-na-daskama-doma-omladine/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])