Studentsko pozorište kreće u završnu realizaciju projekta „Pozorište u predgrađu 2“

Objavljeno: 17. 9. 2015 u 18:14h

“Banjalučko Studentsko Pozorište“ 18. septembra 2015. godine kreće u završnu realizaciju projekta „Pozorište u predgrađu 2“ i na taj način nastavlja da radi na decentralizaciji pozorišne umjetnosti u Banjaluci.

Planirano je tokom septembra, oktobra i novembra tekuće godine da u mjesnim zajednicama bude odigrano ukupno 30 predstava sa redovnog repertoara BSP-a.

Prva predstava „Rekvijem za ljubav“ biće odigrana u Novoj Varoši u klubu kulture „Bunker“ sa početkom od 20.30, a izvedbi će prisustvovati i gradonačenik Banjaluke gospodin Slobodan Gavranović. Projekat je u potpunosti finansiran sredstvima gradske uprave Banjaluka i biće realizovan u 15 mjesnih zajednica. Partner u projektu su: „Kulturni centar Banski dvor“ i „Dom omladine“. Projekat će biti okončan simbolično 17. novembra 2015. godine na „međunarodni dan studenata“. Završetkom ovog projekta u ovoj godini biće odigrano ukupno 105 predstava u banjalučkim mjesnim zajednicama. Prošle godine odigrano je ukupno 45 predstava, a naredne godine očekujemo da će biti blizu 200 izvođenja. Najizvođenije predstava je “Babe” koja govori o životu i djelu Branislava Nušića.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kulturni-dogadaji/studentsko-pozoriste-krece-u-zavrsnu-realizaciju-projekta-pozoriste-u-predgradu-2/||claudebot