Samostalna izložba fotografija Nikole Tadića u okviru Čelinačkog sajma privrede

Objavljeno: 17. 9. 2015 u 17:31h

Nikola Tadić, mladi banjalučki fotograf će u okviru Čelinačkog sajma privrede imati svoju prvu samostalnu izložbu fotografija.

Nikola, koji je po zanimanju diplomirani geograf, odlučio je da svoj dugogodišnji hobi pretvori u zanimanje, te se u posljednje dvije godine profesionalno bavi  fotografijom.

Kao aktivna osoba i zaljubljenik u prirodu najviše uživa u tome da fotografiše pejzaže i ljude u pokretu ali napominje da i zabilježavanje posebnih trenutaka, kao što su vjenčanja i rođendani, imaju posebnu čar jer na taj način pomaže da se ovjekovječe momenti koji obilježavaju živote ljudi.

Svečano otvaranje izložbe, koja je prodajnog karaktera, je 18.09.2015. u 16:30h, dok će izložbena postavka biti otvorena za sve posjetioce od četvrtka 17.09. do nedjelje 20.09 .2015. u srednjoj školi “Čelinac”.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kulturni-dogadaji/samostalna-izlozba-fotografija-nikole-tadica-u-okviru-celinackog-sajma-privrede/||claudebot