KUD Sveti Sava nastupa u Bugarskoj

Objavljeno: 30. 7. 2015 u 19:26h

Kulturno-umjetničko društvo “Sveti Sava” učestvovaće od 3. do 10. avgusta na “Balkan folk festivalu” u Bugarskoj.

“Festival je revijalnog karaktera, a izvodićemo splet igara sa Manjače i igre iz Srbije. Čast nam je što možemo da predstavimo našu kulturu i tradiciju zajedno. Na ovom festivalu, koji je 10, jubilarni po redu, nastupali smo i prošle godine, zajedno sa društvima iz 15 evropskih zemalja” rekao je sekretar KUD “Sveti Sava” Damir Jovanić

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kulturni-dogadaji/kud-sveti-sava-nastupa-u-bugarskoj/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])