Počinje Aplauz fest 2012 u Domu omladine

Objavljeno: 26. 3. 2012 u 13:41h

U Domu omladine večeras počinje Aplauz fest 2012 – Festival povodom Međunarodnog dana pozorišta. U sklopu festivala održaće se tri pozorišne predstave.

Dom omladine Banjaluka

Danas, 26. 3. 2012. u 20:00

Edvard Olbi – Zoološka priča po motivima predstave „Zoološka priča“ Snježane Trišić

Režija: Darko Purić

Teatar Levo Beograd

Ovo je predstava koja preispituje mogućnost postojanja slobode u savremenom društvu, koje je izgrađenu civilizaciju okrenulo protiv sebe.

Junaci ove priče tokom slučajnog susreta i upoznavanja, suočavaju se sa svojim ništavnim i porobljenim položajem u društvu koje progresivno raste i gazi ka svom ispunjenju. Iz te mašine junaci će pokušati da pobjegnu, svako na svoj način…

Sutra, 27. 3. 2012. u 20:32

Erazmo Roterdamski – Pohvala ludosti

Dramatizacija i režija: Goran Damjanac

Igra: Dejan Andrić

Nevid Teatar Banjaluka

Pohvala ludosti, djelo Erazma Roterdamskog, satirična je kritika postojećeg društva, vođa i političara, te „ludosti” koja vlada svijetom, ali oko koje se ne treba uzbuđivati, jer upravo ona daje iluziju sreće….

Srijeda, 28. 3. 2012. u 20:00

Premijera – Romeo i Julijana

Autor: Novica Bogdanović

DIS Pozorište mladih Banjaluka

21. vijek…
Balkan…
Metropola…

Kanteraši…
Turnir…
Ljubav…

Još jedno djelo, među mnogim djelima, inspirisano Šekspirom. Radnja ove savremene priče smještena je u današnje vrijeme u generaciju viruelnih igrica, računara. Romeo, pripadnik gejmerskog klana i Julijana pripadnica drugog, suparničkog tima “strasnih kanteraša” u današnje vrijeme i u pomenutim okolnostima ne mogu da ostvare svoju veliku, nebesku ljubav…

Ulaznice za predstave koštaju 3 KM.

 

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kulturni-dogadaji/pocinje-aplauz-fest-2012-u-domu-omladine/||claudebot