Susret pjesnika iz Banjaluke i regiona

Objavljeno: 24. 2. 2012 u 15:47h

“Poetsko ćoše, druženje uz muziku i poeziju” koje se održava u saradnji prijatelja i pjesnika Slobodana Boce Bajića, biće održano u petak 24. februara u kafe baru Monnet.

Pjesnički susret pod nazivom “Poetsko ćoše”, koji se održava treći put, okupiće 9 pjesnika iz Banjaluke i regiona.

Ideja, koja je potekla od pjesnika iz Beograda, proširila se na čitav region. Banjalučki pjesnici Biljana Gajić i Slobodan Bajić su se potrudili da se očuva pjesnička scena grada.

U programu učestvuju: Stojanka Seka Zakić iz Bijeljine, Suzana Dragić-Stupar i Mile Mutić iz Prijedora, Tanja Stupar, Biljana Gajić i Miladin Berić iz Banjaluke, Nedeljko Sančanin i Zoran Grumić iz Prnjavora i Slobodan Boco Bajić.

 Gosti poetskog druženja su ansambl Zdravka Ćosića, maestralni Zubi i Goran “Hantrage” kako oni kažu,”Dvije gitare – jedna duša”.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kulturni-dogadaji/susret-pjesnika-iz-banjaluke-i-regiona/||claudebot