Veče orijentalnog plesa i muzike

Objavljeno: 21. 2. 2012 u 14:58h

Veče orijentalnog plesa i muzike održaće se 25. 2. 2012. godine s početkom u 21h u Domu omladine u organizaciji Studija orijentalnih plesova Oriana & Oria i Omladinskog savjeta Banjaluka. 

Atraktivne plesačice izvode koreografiju

Shimmy Shake Down – Belly Dance Party  je događaj prepun senzualnih nota i koraka plesa koji će začiniti zimsko veče. Svi prisutni imaće priliku uživati u orijentalnoj muzici i plesnim tačkama Studija orijentalnih plesova Oriana & Oria, te gošći Tanji Mirić iz Zagreba.

Plesni program će biti u intervalima od po 15 minuta, a u međuvremenu ćemo plesati zajedno!

Za muziku će se pobrinuti DJ Jasko.

“Oriana i Oria’’ studio osnovan je prije više od tri godine i od tada nudi zavidan izbor vrsta orijentalnog plesa: egipatski, nubijski, raks sharki, saidi, baladi, khaleegy, ghawazi, dahiya, eskandarni, sufijski, hagallah, fellahi i zeffa. Ono što ovaj studio čini drugačijim jeste vrsta plesa Tribal Fusion  stil trbušnog plesa koji se odnosi na kombinaciju koreografskih ili improvizovanih pokreta iz tribal trbušnog plesa sa plesnom stilizacijom određenog folklornog plesa. 

Studio je osnovala plesačica i instruktorica plesa orijentalnih taktova, Aleksandra Tešanović.

Upad na žurku je  3 KM!

Dođite i prepustite se čarima orijenta!


Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kulturni-dogadaji/vece-orijentalnog-plesa-i-muzike/||claudebot