“Budva na pjenu od mora”

Objavljeno: 10. 2. 2012 u 13:23h

Premijerno emitovanje na prostoru BiH, najnovije serije Milutina Mime Karadžića, “Budva na pjenu od mora” biće emitovano subotom od 20:10 časova na programu RTRS-a od 18. februara.

Prva sezona ima 12 epizoda, a srž serije je sukob između bogatih i siromašnih, koje će ljubav pokušati da oplemeni. U ovoj seriji oslikava se sukob sistema vrijednosti različitih sklopova dvije crnogorske porodice, jedne konzervativne i druge liberalne.

Glavni lik ove serije je Sava Bačić, Nikšićanin, koga tumači Mima Karadžić. Ovaj kontraverzni biznismen kupuje sve što mu se svidi po Budvi, gradi solitere i stanove. Drugi glavni lik ove serije je Jovo Radmilović (Mladen Nelević) penzionisani policajac, honorarno zaposlen u hotelu Splendid. Udovac. Primorac navikao da živi usporenim životom, ne snalazi se u tranzicionom dobu. Jovo ima nešto zemlje van starog grada, ali ne želi da je prodaje. Hoće, naime, da sve ostane kao prije 50-60 godina.

Zaplet nastaje kad se rodi ljubav između Savine kćerke Bojane (Sanja Jovićević) i Jovinog sina Luke (Momčilo Otašević). Serija je doživjela premijeru pilot epizode u kinima, a biće prikazana širom bivše Jugoslavije.

 

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kulturni-dogadaji/budva-na-pjenu-od-mora/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])