Novi singlovi i stari hitovi „Elementala“ 8.maja u Banjaluci!

Objavljeno: 3. 5. 2016 u 15:59h

„Mi spremamo super koncert, dobar nastup, uvježbani bend, nove pjesme ali ćemo rado odsvirati i starije pjesme koje su nas proslavile. Dostojno ćemo obilježiti Međunarodni dan pobjede nad fašizmom u okviru događaja Živjeti slobodno“.

Nastup u Banjaluci 8.maja na Akvani najavila je i popularna reperka i pjevačica Remi iz isto tako popularnog benda „Elemental“. Hip hop bend koji uvijek pravi odličnu atmosferu na koncertima ponosan je što se nalati na popisu izvođača koji nastupaju u okviru događaja u Banjaluci. Kao što je već poznato tekstovi njihovih pjesama su društveno angažovani i oni kroz muziku zaista šalju snažne poruke, a Remi je na temu o kojoj „pjeva“ festival je podijelila i svoje mišljenje.

“Čini mi se da što vrijeme više prolazi mi na Balkanu kao da smo ušli u stroj za putovanje kroz vrijeme i vraćamo se unazad i taj neki mentalni sklop se najviše može primjetiti po pitanju antifašizma. Jačanjem nacionalizma se javlja sve veći fašizam. Ovo je vrijeme kada je najnužnije biti antifašist, deklarisati se, pričati o tome, osvještavati mlade generacije koje nemaju pojma o tome. Istoriju pišu pobjednici, a često pobjednici nisu najobjektivniji” smatra Remi. Za grupu „Elemental“ kaže da je među onim ljudima koji žele da pobjede zdrav razum  i da se ne mijenja istorija svake četiri godine kako se mijenja struktura na vlasti.

Podsjećamo da će se već najavljeni centralni muzički događaj „Živjeti slobodno“ održati 08. maja na Aquani, u susret Međunarodnom danu pobjede nad fašizmom. Na istom će nastupiti poznata imena domaće i regionalne muzičke scene Alexandria, Artan Lili, Elemental, Vlatko Stefanovski Trio i Partibrejkers. Ulaznice za ovaj događaj u pretprodaji po cijeni od 7 KM mogu se kupiti u KSB (bivši Index), kafe baru Šestica i Pekam pabu. Na dan koncerta ulaznice će koštati 10 KM.

„Živjeti slobodno naše je opredjeljenje“.

https://www.youtube.com/watch?v=qqPqrTlVKNA&authuser=0

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/novi-singlovi-i-stari-hitovi-elementala-8-maja-u-banjaluci/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot