Banjaluka: Slušaj domaće na Šehitlucima! (Foto)

Objavljeno: 17. 4. 2016 u 15:43h

Zanimljiv događaj u srcu Banjaluke “Budi dio prirode – slušaj domaće”, koji će na jednom mjestu okupiti brojne banjalučke muzičare, biće održan 23. aprila na Banj brdu.
Povodom Dana grada sve Banjalučane očekuje cjelodnevna zabava u subotu, 23. aprila.

Program počinje u podne fitnes sadržajima u prirodi, školama sporta za djecu i brojnim zabavnim sadržajima, a nastavlja se nastupima lokalnih muzičara.

Publika će imati priliku da čuje Sopot, Alexandriu, Brutal Protest, Balkan express, Tupas mene, Shanghai Street Fight i Lady D. Osim muzičara nastupiće i AKT Alija Sirotanović.

Pomenute aktivnosti biće realizovane u okviru projekta revitalizacije Banj brda, koji je finansirala kompanija Molson Coors, u saradnji sa gradom Banjaluka i Turističkom organizacijom grada.

Vladimir Rosić, regionalni marketing manadžer kompanije Molson Coors za BiH, u čijem sklopu je i brend Jelen pivo, naglašava da je ova kompanija uložila značajna sredstva kako bi ostavila što pozitivniji trag s ciljem promovisanja očuvanja društvene sredine i zaštite prirodnih resursa.

Vladimir Rosić

“Projekat revitalizacije Banj brda je samo jedan u nizu koji ćemo da realizujemo u saradnji sa Tursitičkom organizacijom Banjaluke i Gradom. Ovo poznato mjesto će dobiti jedno novo ruho, a nadamo se da će građani uspjeti to da primijete značajna sredstva uložena u parkovni mobilijar, antivandal klupe, brojne putokaze kojim su označene sve staze i šetališta, kao i info table koje će usmjertavati sve posjetioce na poznate lokacije, a koncertom povodom Dana grada želimo da afirimišemo domaću scenu”, rekao je Rosić na današnjoj konferenciji za novinare održanoj na Banj brdu.

“Riječ je o izuzetno društveno korisnom projektu kojim želimo da podržimo rekreativni život naših sugrađana. Pozivam sve da obiđu ovaj fantastičan prostor za rekreaciju“, rekao je Ostoja Barašin Direktor Turističke organizacije grada Banjaluka.

Ostoja Barašin

Frontmen banjalučkog benda Sopot, Petar Toplaović kaže da će ovaj bend na koncertu, 23. aprila izvesti svoj klasični festivalski repertoar.

“Muzičarima je veoma drago da se društvena svijest promijenila, pa je šira javnost počela da podržava banjalučke bendove. Pozivam domaću publiku da nas podrži i da se uz dobru svirku družimo u prirodnom ambijentu“

Petar Toplaović

Za sve posjetioce biće organizovan prevoz, a u slučaju lošeg vremena čitav događaj će biti pomjeren.

Izvor: Mondo/Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/banjaluka-slusaj-domace-na-sehitlucima-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])