No Stress Fest: Bad Copy, Edo Maajka i Eyesburn u KSB-u

Objavljeno: 24. 8. 2015 u 11:15h

U Klubu studenata Banjaluka – KSB (bivši Index) u septembru započinje koncertna sezona uz odlične izvođače u okviru NO STRESS FEST. 

ns2

Beogradska hip-hop grupa Bad Copy nastupiće 17. septembra uz domaću podršku DJ Kawiar Mangueira (drum and bass), dok će dan kasnije u banjalučkom KSB-u koncert održati popularni reper Edo Maajka, a za zagrijevanje će biti zadužen banjalučki DJ Woodie. Posljednji dan NO STRESS FEST-a 19.septembra nastupiće beogradski hardkor/rege/metal sastav Eyesburn, a za zagrijavanje i after party biće zaduženi  Rudgyal B2B Kawiar (trap, dubstep).

Ulaznice u pretprodaji koštaće 6 KM a za sva tri dana festivala 15 KM (do 10.septembra). Od 10. do 16.septembra ulaznice po danu koštaće 8 KM, a na dan koncerta 10 KM.

Pretprodaja ulaznica počinje 28. avgusta, a prodajna mjesta su KSB  i Peckham Pub.

Izvor: etrafika.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/no-stress-fest-bad-copy-edo-maajka-i-eyesburn-u-ksb-u/||claudebot