Besplatne ulaznice za koncert Željka Joksimovića

Objavljeno: 20. 8. 2015 u 11:20h

Željko Joksimović će održati veliki solistički koncert, 20.avgusta 2015. godine na Gradskom stadionu u Banjaluci sa početkom u 21 h,u koproduciji Minacord-a i Melos Estrade iz Beograda i Queen Estrade iz Banjaluke.

Publiku koja dođe na koncert očekuje spektakl na kojem će Željko, uz svoje goste, izvesti sve svoje velike hitove i predstaviti kompozicije s novog albuma, uz vrhunsku produkciju zvuka i rasvjete.

Banjaluka.com kao jedan od medijskih pokrovitelja ovog događaja, nagrađuje 3 čitaoca sa 6 bespatnih ulaznica na koncert!

Nagradno pitanje glasi:

Zašto biste baš Vi išli na koncert Željka Joksimovića?

Čitaoci portala koji ostave najorginalnije odgovore osvojiće po 2 ulaznice za koncert! Karte je moguće preuzeti do 17h u prostorijama portala Banjaluka.com na adresi Carice Milice 43, Banjaluka.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Zašto biste baš Vi išli na koncert Željka Joksimovića?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/besplatne-ulaznice-za-koncert-zeljka-joksimovica/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])