Fresh Wave Festival: Jeste li spremni?

Objavljeno: 5. 8. 2015 u 14:05h

Nadamo se da jeste, pošto organizatori i DJ-evi jesu, a i Nektar pivo je ohlađeno i čeka vas!

Četvrti Fresh Wave festival počinje sutra, posljednje pripreme se privode kraju, a uz Vrbas kod banjalučkog Kastela niču dvije velike bine, na kojima će nam u naredna tri dana ugledni DJ-evi iz svijeta, regiona i BiH birati i miksati najbolje od elektronske muzike današnjice.

Festival počinje u 19 časova, a čast da otvore četvrti Fresh Wave pripala je Jeleni Simić i Sanjinu Ferušiću, koji prvi nastupaju na Energy bini. Na istom mjestu od 22 časa čeka nas Play On, zatim Feđa Knajdl, Marta, pa Ian.

Na glavnoj bini program počinje u 20 časova, setomJome Maje, Forest People je od 22 časa, a Mladen Tomić pola sata prije ponoći. Sat vremena nakon ponoći nastupiće zvijezda večeriKristian Varela, a nakon njega sjajni Uto Karem.

U petak nas na Energy stejdžu očekuju Filip A., Woodie, Pete Dux, Luka V. & Ivan R., Gemini DJ’s i Silly Heads.

Na glavnoj bini nastupaju Miloš Stankić, Digital Seekers, The Beatshakers, Bang La Decks i Cavin Viviano.

Posljednju festivalsku noć otvoriće Torby Jay na Energy bini, a nakon njega sviraće Alexander G, Borg, Lale, Petar Cvetković i Marko Nastić.

Glavna bina rezervisana je za DJ Segu, Lik Jaya, Tomcraft, Rodžera Sančeza i Nebs Jacka.

“Festival se ove godine održava na platou između Vrbasa i kastela, pored glavnog ulaza na tvrđavu. Zbog radova na obnovi Kastela, nismo dobili dozvolu za organizovanje festivala unutar tvrđave. Iz Gradske uprave su nam rekli da se boje oštećenja. Ipak, sigurno je da će nam podjednako lijepo bit ii na lokaciji na kojoj se održava festival. Komunalna policija je očistila korito rijeke i neutralizovala neprijatne mirise. Možemo da vam obećamo da ćete uživati u vrhunskoj muzici, rasvjeti, ozvučenju i pivu”, kazao je portparol festivala Vladan Ostojić.

O partnerskom odnosu festivala i Banjalučke pivare popričali smo sa portparolkom Milkom Stanivuković.

“Jako nam je drago što smo u prilici da podržimo Fresh Wave ove godine. Festival je prethodnih godina stekao status najvećeg festivala elektronske muzike u Bosni i Hercegovini i na taj način postao najbolji promoter razvoja urbane kulture unutar lokalne zajednice u kojoj živimo.

Podrškom ovog festivala ljubiteljima Nektar piva omogućili smo da u svom gradu uživaju u kvalitetnom elektronskom zvuku svjetski poznatih izvođača, a gradu Banjaluci da bude domaćin pravog spektakla.

Pored banjalučkog Nektar piva dragon am je da i uspješni Banjalučani poput Mladena Tomića uviđaju značaj pružanja podrške festivalu u svom gradu”, kazala je Milka Stanivuković.

O važnosti festivala za domaće producente i publiku porazgovarali smo sa Mladenom Tomićem, koji kaže da će ovo biti najbolji Fresh wave do sada.

“Ovogodišnji Fresh Wave je festival sa najjačim lajnapom i kompletnom audio i vizuelnom produkcijom u BiH. Iskreno se nadam da će ljudi prepoznati koliko nam svima znači i dati mu maksimalnu podršku. Jedva čekam sutra, meni je svaki nastup u mom gradu poseban”, kazao nam je Mladen i pozvao sve ljude otvorenog uma i željnih dobre zabave da dođu.

Ulaznice

Ulaznica za sve dane košta 45 KM, jednodnevna za četvrtak 15 KM, a za petak i subotu po 20 KM. Možete ih nabaviti putem sajta kupikartu.ba, ili na Trgu Krajine u Banjaluci, kao i u klubu “Opium”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/fresh-wave-festival-jeste-li-spremni/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot