Najbolji tehno DJ na “Fresh Waveu”

Objavljeno: 4. 8. 2015 u 09:21h

Sve je spremno za četvrti “Fresh Wave” festival elektronske muzike, koji će pod pokroviteljstvom “Banjalučke pivare” biti održan od 6. do 8. avgusta na tvrđavi Kastel u Banjaluci, a za dva dana u gradu na Vrbasu naći će se neka od najboljih svjetskih DJ imena.

Proteklog vikenda održan je i “Fresh Wave” promo vikend uz nektar pivo žurkom na Opium plaži u Banjaluci, na kojoj je zvijezda večeri bio DJ Dejan Milićević iz Beograda. Svi oni koji su se u subotu u večernjim časovima zatekli na ulicama Banjaluke imali su priliku vidjeti “Fresh Wave Carneval”, koji je krenuo ispred tvrđave Kastel, prošao kroz glavne ulice i završio na Opium plaži. Tamo ih je dočekao DJ Nebs Jack, koji je napravio sjajnu atmosferu i uvod za gosta iz Slovenije Mike Valea. Oko ponoći, jedan od najboljih slovenačkih DJ-eva izašao je pred mnogobrojne poklonike njegove muzike na Opium plaži.

Ljubitelje elektronskog zvuka prvu noć će zabavljati Kristijan Varela, Uto Karem, “Forest People”, Mladen Tomić, Joma Maja… Drugu noć publika će uživati u IBM zvuku, uz “Bang la Decks”, Macadon, “Digital Seekerse”, dok će zadnje veče Banjalučane zabavljati majstori house muzike, kao što su Rodžer Sančez, Tomcraft i drugi.

Kristijan Varela je najveća španska DJ zvijezda koja će nastupiti prve večeri “Fresh Wave” festivala. Tokom 2007. godine dodijeljena su mu dva prestižna priznanja: proglašen je DJ-em godine i primio je međunarodnu nagradu “Ibiza” za najboljeg techno DJ-a na svijetu. Tokom 17 godina uspješne karijere Kristijan je dobio više od 25 nagrada i smatra se najboljim svjetskim DJ-em.

Najpopularniji grčki house duo “Bang la Decks” stiže 7. avgusta prvi put u Banjaluku i to zahvaljujući upravo “Fresh Wave” festivalu. Iza imena “Bang la Decks” stoje dvojica misterioznih producenata i DJ-eva, a ovaj dvojac na sve svoje nastupe dolazi – pod maskama.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/najbolji-tehno-dj-na-fresh-waveu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])