Prvi međunarodni moto skip u Banjaluci

Objavljeno: 29. 7. 2015 u 20:09h

Moto klub ”ISTOK” Banjaluka Vas organizuje prvi međunarodni moto skup u Banjaluci, koji će se održati 14.,15. i 16. avgusta 2015. godine pored Gradskog olimpijskog bazena, u krugu bivše fabrike Incel.

Termin i mjesto susreta su dani 14., 15. i 16. avgust pored Gradskog olimpijskog bazena u krugu bivše fabrike Incel, na adresi Veljka Mladjenovića 12. Riječ je o kulminaciji nastojanja članova MK Istok da najveći grad, a po mnogima i najpristupačniji i najljepši u Srpskoj, napokon dobije moto skup kakav i zaslužuje, međunarodnog karaktera, na atraktivnoj lokaciji uz autentične banjalučke proizvode i bendove!

Svi posjetioci imaće priliku da uživaju u gastronomskim delikatesama, od kojih, naravno, izdvajamao čuvene banjalučke ćevape, vruće hostese i uvijek poželjno, savršeno ohlađeno pivo, a kad je riječ o muzičkom programu na tapetu je najbolje što grad na Vrbasu može da ponudi za različite muzičke sladokusce.

Nastupaju:

–        SOPOT

–        Balkan Express Band

–        Spidfrik

–        Sunrise

–        No Name Band

Bendovi nastupaju u petak, 14. avgusta i u subotu, 15. avgusta, sa početkom od 19 časova, a zvijezde prve večeri biće popularni bend SOPOT, uz kojeg će nastupiti i No Name Band, dok će sve posjetioce u subotu na bini čekati bendovi Spidfrik, Sunrise kao i legende blues i rock etera Banjaluke, Balkan Express Band.

Već je najavljen masovan dolazak motorista iz svih gradova bivše zajedničke države, kao i iz Evrope. Iako ćemo za sve naše goste obezbjediti smještaj u bajk kampu, smještaj se uveliko rezerviše i u banjalučkim hostelima i hotelima, što znači da iako se po prvi put dešava, možemo da očekujemo veliku posjetu i vrhunski moto susret!

“Želja nam je da predstavimo, kako naš moto klub – tako i naš grad u najboljem mogućem svjetlu, pa za tu priliku pripremamo mnogo zanimljivosti i turističkih atrakcija, a osim pomenutog izdvajamo turističke vožnje, rafting na rijeci Vrbas i nezaobilazni defile, srce svakog ozbiljnog moto skupa. Obezbijeđen je i besplatan prevoz iz grada, autobuskom linijom koja će saobraćati na relaciji Boska – Motoskup u petak i subotu naveče, od 19h pa nadalje, svakih sat vremena” rekli su iz moto kluba.

“Pozivamo sve koji su iz ovih ili onih razloga, a prvenstveno radi dobrog druženja, zainteresovani da dođu i budu naši gosti, te da uživaju u večernjim koncertima, da ne propuste prvi međunarodni moto skup bajkra i bajkerica u Banjaluci. Podržite nas, pridružite nam se i učestvujte u stvaranju legende… Ulaz na motoskup je besplatan za sve” izjavili su.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/prvi-medunarodni-moto-skip-u-banjaluci/||claudebot