Jelen Demofest promoviše sigurnu vožnju i zaštitu životne sredine

Objavljeno: 8. 7. 2015 u 19:02h

Sigurnost prisutnih na festivalu je na prvom mjestu organizatorima osmog Jelen Demofesta, te će i ove godine zahvaljujući Jelen pivu nakon svetri večeri festivala, svim posjetiocima nakon uživanja na Kastelu biti na raspolaganju besplatan Jelen Demofest taxi, kako bi bezbjedno stigli svojim kućama.

Fanove festivaladomovima će voziti30 vozila Banjalučkog taxija (1544), a s obzirom na to da se pored Jelen Demofest taxi vozila ispred tvrđave Kastel nalaze i drugi prevoznici, organizatori napominju da su besplatna vozila obilježena jasno vidljivom žutom naljepnicom.

“Neizostavni dio našeg poslovanja je i društvena odgovornost. I ove godine nastavljamo sa Jelen Demofest taxijem, koji će ponovo prevoziti posjetioce do njihovih kuća nakon svake festivalske večeri, što je naš načinpromovisanjaneprihvatljivosti vožnje pod uticajem alkohola. Nakon dobre zabave uz Jelen Demofest i Jelen pivo, važno je sigurno stići kući”, istakaoje Zlatko Nojkov,direktor marketinga Molson Coorsa za BiH.

Svi koji odluče da se na ovaj način vrate svojim kućama, Jelen Demofest taxi mogu pronaći od 1 do 4 časa ujutru ispred tvrđave Kastela, svake večeri tokom trajanja festivala.

“Još jedan zanimljiv projekat je i akcija prikupljanja i recikliranja otpada koji nastaje za vrijeme festivala, kako bi novcem prikupljenim od recikliranja pomogli lokalnoj zajednici”, otkrio je Nojkov.

Naime, na ulazu festivalabiće postavljen kavez za reciklažu u kojem će se prikupljati plastične čaše, a svako ko donese deset čaša dobićei priznanje u vidu specijalno dizajniranog bedža ove akcije.

“Cilj je da akcijom prikupljanja i recikliranja otpada koji nastaje za vrijeme festivala apelujemo na svijest građana i istaknemo važnost zaštite životne sredine”, naveo je Nojkov i dodao da će nakon festivala sve čaše biti reciklirane,teda će od dobijenih sredstva biti nabavljene sadnice, kojeće zasaditi radniciMolson Coorsa.

Glavni program Jelen Demofesta 08 će biti održan od 16. do 18. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci, a pored 31 demo benda i regionalnih izvođača, nastupiće i poznati internacionalni izvođači Gentleman, Triggerfinger i Eagles of Death Metal.

Generalni sponzor Jelen Demofest je Jelen pivo, a najveći prijatelj festivala već osmu godinu zaredom je kompanija m:tel. Oficijelni telefon festivala je Huwaei P8, dok je Radio-televizija Republike Srpske generalni medijski pokrovitelj osmog Jelen Demofesta.Više informacija o Jelen Demofestu možete naći na jelendemofest.org.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/jelen-demofest-promovise-sigurnu-voznju-i-zastitu-zivotne-sredine/||claudebot