EXIT Takeover Banjaluka: Silent Disco Party na terasi NPRS

Objavljeno: 23. 6. 2015 u 21:10h

Promovišući jednu od najatraktivnijih bina EXIT i SeaDance festivala, Silent Disco Stage, gradska Exit PR ekipa 27. juna u subotu organizuje zabavu na terasi NARODNOG POZORIŠTA Republike Srpske.

Silent Disco je koncept koji podrazumijeva da svaki posjetilac dobije slušalice na kojima može da bira kojeg od prisutnih DJ performera želi da sluša i naravno dobro se zabavi. Ljudi DJ pulta te večeri biće porparol EXIT Festivala Filip Jakovljević a.k.a. DJ Filly, dugogodišnji Radio DJ Vanja Babić, Martin Boltizar i Danijel Dakić.

Podsjećamo da se EXIT Takeover nastavlja u petak 26. juna u banjalučkom K.S.E.T. pabu, nastupom jednog od najcjenjenih DJ performera i producenata u BiH, Feđe Knajdla, koji će sigurno iz rukava izvući nekoliko eksluzivnih traka, koje čekaju na zvanična izdanja njegove izdavačke kuće Kjut Records. Nesumnjivo biće to zanimljiv DJ set, kojeg će publika moći da ”namiriše” isti dan, u popodnevnom session’u u Studio&Caffe Cinecittà u Banjaluci.

Za one koji su poklonici prilike da se dobro provedu uz đusku, odlične koktele i osvoje nagradne ulaznice za Exit Festival i Sea Dance Festival, CafeBarcelona Banjaluka je idealan worm up večeri uz banjalučki DJ dvojac Digital Seekers (Tibor & Kazo), čiji je nastup nedavno potvrđen u udarnom terminu zadnjeg dana programa na Radio As FM bini EXIT festivala.

NAPOMENA: Ulaznice se i dalje mogu kupiti po povoljnim promotivnim cijenama, a prodajna mjesta u Banjaluci su:

Turistička agencija Sebastijan,

Turistička agencija MG Tours i Mjenjačnica Exchange.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/exit-takeover-banjaluka-silent-disco-party-na-terasi-nprs/||claudebot