Banjaluka: Alexandria uživo u klubu “Delta”

Objavljeno: 10. 6. 2015 u 12:50h

Banjalučki bend “Alexandria” nastupiće u petak, 12. juna u klubu “Delta” u Banjaluci, u okviru promotivne kampanje festivala Exit.

Biće ovo sjajna prilika da uživo čujemo njihove hitove poput “Hajde da plešemo”, “Zidovi”, “Heroji ulica” u akustičnom aranžmanu.

Iste večeri biće proglašeni i najbolji radovi pristigli na konkurs “Festivalska kultura” i biće zatvorena istoimena izložba, a autori će biti nagrađeni vrijednim ulaznicama za Exit, ali i za njegovo morsko izdanje, aktuelnog nosioca titule Najboljeg evropskog festivala srednje veličine – Sea Dance.

Članovi benda “Alexandria” za sebe kažu da su “neraskidiva zajednica ljudi i prijatelja kojima je imperativ da svoju sklonost ka kreativnosti usklade sa ljubavlju prema muzici i riječima”.

Grupa “Alexandria” osnovana je 2006.godine u Australiji, a osnivač i idejni tvorac je Tibor Tišma. Koketiraju sa modernim rok zvukom i raznim uticajima sa domaćih i stranih prostora.

Pored Tišme (vokal i gitara), bend čine Alen Tarabić (bass gitara), Vanja Cvijanović (gitara) i Duško Cikota (bubnjevi).

https://youtu.be/omlkSRXFLww

Exit takeover se nastavlja narednog vikenda na istom mjestu. U petak, 19. juna nas očekuje  žurka na kojoj će se za muziku pobrinuti polovina DJ dvojca Digital Seekers – DJ Kazo, a dan kasnije, u kafeu “Barcelona” ritam za plesanje diktira DJ Filly.

Ne zaboravite da još traje akcija “4+1”, u okviru koje je peta kupljena karta besplatna, a priliku da podijelite ljubav sa ekipom imate do 15. juna.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/banjaluka-alexandria-uzivo-u-klubu-delta/||claudebot