Koncert violiniste Slavena Bajića u Banskom dvoru

Objavljeno: 4. 6. 2015 u 21:40h

Prvi solistički koncert mladog banjalučkog violiniste Slavena Bajića, maturanta srednje Muzičke Škole „Vlado Milošević“ u Banjaluci, održaće se u petak, 5. juna 2015. godine u 18:00 časova u Vijećnici Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci.

Uz klavirsku pratnju prof. Sanje Šeranić, Slaven Bajić će izvesti djela Baha, Mocarta, Bloha i Sen Sansa, kao i neke od gypsy jazz standarda.

Specijalni gosti koncerta biće gitaristi Luka Stijaković i Stefan Tešanović, članovi gypsy jazz tria Nylon Club.

Slaven Bajić violinu svira od svoje pete godine. Školovao se u Muzičkoj školi „Vlado Milošević“ u Banjaluci u klasi profesora Dušana Šestića i Milane Smiljanić. Na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima je ostvario izuzetne rezultate, među kojima se izdvajaju prva mjesta na republičkim takmičenjima muzičkih škola Republike Srpske, kao i prva nagrada na međunarodnom festivalu gudača u Sremskoj Mitrovici.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/koncert-violiniste-slavena-bajica-u-banskom-dvoru/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])