Beer Fest u Banjaluci od 18. do 20. juna

Objavljeno: 4. 6. 2015 u 20:28h

Banjalučki Beer Fest biće održan od 18. do 20. juna na platou ispred tvrđave Kastel. Prvog dana Beer festa nastupiće Prljavi inspektor Blaža i kljunovi i Zabranjeno pušenje. Devetnaestog juna svi ljubitelji hip hop muzike uživaće uz Bad Copy. Istog dana nakog dugo vremena u Banjaluku stiže i zagrebački sastav Psihomodo Pop. Posjetioce treće dana rasplesaće Colonia, jedna od najpopularnijih dance grupa na Balkanu ali i legendarni Rambo Amadeus, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare u Banjaluci Marko Tica, producent Beer Festa.

Sem navedenih muzičara na Beer Festu će svirati i domaći bendovi čija će imena naknadno biti objavljena. Program će kao i prošle godine voditi Darko Gunjić Gunja. Najviše se radujem nastupu mog prijatelja Blaže i njegovih kljunova a mislim da ćemo ovim raznovrsnim programom zadovoljiti sve ukuse. Imamo dance, rock i hi hop. Mislim da će biti zabavno, rekao je popularni radijski voditelj Gunja.

Ulaznice po cijeni od 5 KM se mogu kupiti ispred Kastela za vrijeme trajanja Beer Festa, dok će festivalske kapije biti otvorene od 16 pa sve do tri časa iza ponoći. Sem dobre muzike posjetice očekuje i preko deset vrsta piva.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/beer-fest-u-banjaluci-od-18-do-20-juna/||claudebot