Đule Van Gogh o koncertu u Banjaluci

Objavljeno: 28. 5. 2015 u 16:10h

Frontmen popularnog benda pozvao sve Banjalučane na sutrašnji koncert gdje će promovisati stvari sa posljednjeg albuma „Neumeren u svemu”!

Nakon šest godina grupa Van Gogh stiže u grad na Vrbasu! U okviru turneje „Licem u lice“ u petak, 29. maja sviraće na banjalučkoj “Akvani” gdje će osim stvari sa novog albuma pjevati i svima dobro poznate hitove prethodnih izdanja.

Dobro raspoložen Đule obećava dobar rokenrol i kvalitetan provod u Banjaluci, gradu u kojem se i rodila ideja za nastanak benda.

„Nema veće radosti od toga što u okviru turneje sviramo u Banjaluci. Pozivam sve ljude da zajedno rokamo i rolamo u punom sjaju! Biće sve isto kao i u drugim gradovima koje smo posjetili tokom turneje. Puno nas stvari vezuje za vaš grad. 1985. godine rodila se ideja za grupu u jednoj od soba u hotelu ‘Bosna’ i evo danas nakon 29 godina pred vama polažemo još jedan ispit zrelosti“, rekao je Zvonimir Đukić – Đule na konferenciji za novinare održanoj danas u Banjaluci.

„Imamao tremu, adrenalin je na zavidnom nivou i vjerujem da je banjalučka publika zadržala onu posebnost koju je imala proteklih 29 godina. Svjedoci smo da je neka druga kultura ušla među ovaj divni svijet u regionu. Svjedoci smo neukusa koji se emituje sa medija, ali vjerujemo u snagu mladog života, entuzijazam i ambiciju da se otrgne neukusu“, dodao je Đule.

„Neukus je ubijeđivati mladog čovjeka da svijet nije onakav kakav je na ulici već ono što je servirano na televiziji. Za nas je svijet ono što se dešava upravo na ulici, druženje sa starom ekipom, ispijanje hladnog piva na istom zidiću na kojem smo odrasli, vidjeti lijepe Banjalučanke i neke mlade ljude koji se još uvijek stide da im priđu. Svijet nije reality program i učesnici kojima niko od nas ne zna ko su, ni šta rade. Za nas je svijet kada ljudi prepoznaju dobar rok“

Vrijedni beogradski rokeri, osim uspješne turneje, snimanja novih spotova i promocije albuma prošle godine izdali su i knjigu „Tragovi prošlosti“.

„Riječ je o autobiografiji koja je namijenjena svim generacijama. Očekujte promociju uskoro i u Banjaluci“

Nakon konferencije za novinare ekipa Van Gogha fotografisala se sa okupljenim fanovima u TC „Konzum“ i podijelila im novi CD „Neumeren u svemu“.

Koncert u organizaciji „Queen estrade“ počinje u 21 čas, a ulaz je 10 KM.

Izvor: Mondo / Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/dule-van-gogh-o-koncertu-u-banjaluci/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])