Orthodox Celts stižu u Banjaluku: Svirka do posljednjeg atoma snage!

Objavljeno: 11. 3. 2015 u 14:49h

Gdje god da se pojave garancija su za dobar provod i ludu žurku, a takvu atmosferu će da naprave i 14. marta u banjalučkom Klubu studenata. Tradicionalna irska muzika u kombinaciji sa rok elementima u izvođenju benda Orthodox Celts svakako je nešto što se ne propušta.

“Banjalučani mogu da očekuju svirku do posljednjeg atoma snage, bez ikakve rezerve i šteka, jer drugačije prosto ne umijemo”, rekao je Aleksandar Petrović, frontmen Orthodox Celtsa.

Ovaj popularni bend na sceni je već 20 godina i, kako kažu, odavno bi “okačili kopačke o klin” da nisu zadovoljni.

“Uspjeli smo da se izrazimo i ostvarimo kroz ono što najviše volimo. Zar možemo tražiti više od toga”, ističe Petrović.

On ističe da su pjesme koje publika posebno voli stari koncertni hitovi koji su se vrtjeli po televizijama u vidu spotova i radijima u vidu audio-singlova u vrijeme kada je to moglo da se vidi i čuje.

“Tu su ‘Green Roses’, ‘Star Of The County Down’, ‘Far Away’, ‘The Celts Strike Again'… Ali, evo, pokazalo se prošle godine baš u Banjaluci da ni ove najnovije pjesme ne zaostaju nimalo za navedenim. Eto, banjalučka publika je u roku od šest dana naučila ‘Save Me’ i horski je pjevala kao da je zna godinama. Hvala im na tome”, rekao je Petrović.

Krenuo je da se vrti i drugi singl i spot sa predstojećeg albuma. Konačno, poslije osam godina izlazi novi album.

“Mislim da je i samo to dovoljno da ovu godinu posebno obilježi. Ali, mi ne bismo bili mi kad bismo se na tome zaustavili pa ćemo svirati, svirati, svirati… Koliko god budemo mogli i gde god budemo mogli”, ističe za kraj Petrović.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/orthodox-celts-stizu-u-banjaluku-svirka-do-posljednjeg-atoma-snage/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])