Toni Juranović u banjalučkom klubu “Retro” (Video)

Objavljeno: 29. 1. 2015 u 16:59h

Hrvatski DJ Toni Juranović nastupiće u subotu, 7. februara u banjalučkom klubu “Retro” u okviru novog klupskog koncepta nazvanog “Svemirski disko”.

toni

Riječ je o “retro- futurističkom” konceptu u okviru koga ćemo i narednih nedjelja slušati kvalitetnu elektronsku muziku.

Kada je o Toniju Juranoviću riječ, sigurni smo da ste bar jednom zaplesali uz njegov odabir muzike. Ako niste, obavezno dođite, biće to jedinstveno iskustvo, a i ako jeste, opet dođite, da se prisjetimo zašto ga bije glas beskompromisnog i nepredvidivog DJ-a koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Uz Tonija, slušaćemo i domaću podršku – tu su Joma Maja i Play On.

Ulaznica košta 3 KM, a žurka počinje u 22:30.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/toni-juranovic-u-banjaluckom-klubu-retro-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])