Oskar popularnosti

Objavljeno: 21. 2. 2012 u 10:40h

Muzička manifestacija Oskar popularnosti održaće se 28. februara u sportskoj dvorani “Borik”, s početkom u 20 časova.

Ova manifestacija se održava 14. put u organizaciji banjalučke agencije  “Queen estrada”.

„Postojimo već  14 godina, što nije zanemariva cifra. Ovo je jedina manifestacija te vrste koja se održala na EX YU prostorima. Tako da bez lažne skromnosti mogu da kažem da je Oskar popularnosti u Banjaluci postao najznačajniji muzički događaj te vrste na Balkanu. Sve slične muzičke manifestacije ili su se ugasile ili ne mogu da se porede sa ovom manifestacijom na kojoj imamo najpopularnije izvođače iz regiona“, kaže Zoran Đurić, direktor „Queen estrade“.

Odabir izvođača koji će se pojaviti na ovoj muzičkoj manifestaciji napravljen je u saradnji sa mnogim produkcijskim kućama i menadžerima te sa Vladanom Ostojićem i Rabijom Gatarić – novinarima koji se bave estradom.

„Na kraju smo došli do spiska na kojem su izvođači koji su u protekloj godini imali pojedinačne hitove ili albume ili turneje. To su ljudi koji su nekom svom domenu bili najpopuarniji, te ih to dovodi na Oskar“, dodao je Đurić.

Ova manifestacija, prema riječima Đurića, donosi jednu pozitivnu priču za grad Banjaluku. To potvrđuje i činjenica da su dobili priznanje kao manifestacija od gradskog značaja.

Planovi ove manifestacije u budućnosti su da dovedu i neke izvođače iz Holivuda, a ove godine dašak Holivuda donijeće nam Juri Brdač, maneken iz Slovenije, koji je svjetsku slavu stekao pojavljujući se u spotovima svjetskih muzičkih zvijezda poput Lejdi Gage.

“Pokušaćemo proširiti tu priču. Imao sam neke kontakte s izvođačima iz Holivuda. Međutim, za takvo nešto trebaće mi podrška šire društvene zajednice”, dodaje Đurić.

Vlado Georgijev, Ivana Selakov, Tijana Dapčević, Crvena jabuka, Jelena Rozga, Aco Lukas, Dženan Lončarević, Neda Ukraden, Anabela i Elitni odredi samo su neki od izvođača koji će se pojaviti na ovogodišnjem Oskaru popularnosti.

Ulaznice su od danas u prodaji i za prvih 3.000 posjetilaca prodaju se po cijeni od 10 KM. Nakon toga, ulaznice će se prodavati po cijeni od 15 KM. Prodaja ulaznica vršiće se na tri lokacije u SP “Borik”, ispred RK “Boska” i na platou ispred zgrade “Pošta Srpske”.

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/oskar-popularnosti/||claudebot