Ultrazvuk u City Pubu

Objavljeno: 30. 1. 2012 u 22:46h

Banjalučki bend Ultrazvuk nastupiće 8. februara u City Pubu sa početkom u 22 časa. Ova grupa postoji već pet godina, a u tom periodu su nastupili više od 700 puta širom BiH.

Sastav grupe Ultrazvuk

Ranije su nastupali pod imenom Soundbeat i nakon što su dobili dva nova člana, promijenili su naziv benda i odlučili napraviti svoj prvi studijski materijal. Prve dvije pjesme koje su snimili su obrade ex yu hitova u progressive rock fazonu.

Bend čine: Branka Vranjković (vokal), Dražen Požderović (vokal), Igor Paspalj (gitara), Nikola Savanović (klavijatura) i Dejan Milić (bas).

Trenutno grupa završava još jednu pjesmu, a ostatak materijala polako skupljaju. Planiraju pripremiti 6-7 autorskih pjesama i 4-5 obrada.

City Pub vam i ovaj put obećava dobar provod uz mnogo plesa!

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/ultrazvuk-u-city-pubu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot