Kul Bo i Triggersi u City Pubu

Objavljeno: 22. 1. 2012 u 18:43h

Svirke u poznatom banjalučkom lokalu City Pub se nastavljaju i ove sedmice.

Sastav grupe Kul Bo

Kul Bo bend nastupiće u City Pubu u srijedu 25. 1. sa početkom u 22 časa. Na njihovom repertoaru nalaze se domaće i strane rock i pop pjesme u funk fazonu.

Na ljeto 2010. godine sastali su se Nemanja Keske Kotur (lead gitara, back vokal), Dragan Truba Trubarac (bass gitara), Vladimir Pari Trubarac (bubnjevi, lead vokal, back vokal) i Božana Radoš (lead vokal) i tako osnovali bend koji se bavi sa mnoštvo žanrova, ali upakovanih u jedinstven zvuk.

Sastav grupe Triggers

Rok bend Triggers ponovo će nastupiti u City Pubu 26. 1. u 22 časa.

Ovaj bend, koji potiče iz Kotor Varoša, počeo je sa radom krajem februara 2011. godine. U kratkom periodu grupa je zaživjela širom RS.

Bend se sastoji od Save Kneževića (perkucije i frontmen), Sandija Popovića (gitara, vokal i frontmen) i Milentija Popovića (gitara, vokal i frontmen).

Grupa je dobila ime po omiljenom sporednom liku iz britanske serije.

Obje večeri, uz bendove će Vas zabavljati DJ Vanja Babić, poznato lice City Puba.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/kul-bo-i-triggersi-u-city-pubu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot