Kotlićijada i trke kajaka i dajaka

Objavljeno: 23. 7. 2016 u 12:15h

U okviru kulturno-sportske manifestacije “Ljeto na Vrbasu”, na plaži kod Zelenog mosta počela su takmičenja rekreativaca u odbojci na pijesku i košarci za dječake i djevojčice koja će trajati do nedjelje.

“U nedjelju u 11 časova počinje i takmičarski dio u spremanju najboljeg ribljeg paprikaša u kotlićima. U poslijepodnevnim časovima biće održane atraktivne trke kajaka (16 časova) i dajak čamaca (17 časova)” rekli su u Turističkoj organizaciji grada.

Podsjećaju da je turnir u odbojci na pijesku za profesionalce, koji je trebalo da bude održan proteklog vikenda na terenima u vodenom parku “Akvana”, odgođen zbog lošeg vremena i novi termin održavanja je 30. i 31. jul, dok će “Jelen trubački sabor” biti održan 28. jula na platou ispred tvrđave Kastel.

Generalni medijski pokrovitelj manifestacije je “Glas Srpske”.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/kotlicijada-i-trke-kajaka-i-dajaka/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])