Zbog Svjetskog prvenstva obustave saobraćaja u kanjonu Tijesno

Objavljeno: 28. 5. 2016 u 08:14h

Zbog Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama “Banjaluka-Vrbas 2016” od danas do 5. juna povremeno će biti obustavljan saobraćaj u kanjonu Tijesno na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka, a vozila će biti preusmjerena na alternativni pravac Banjaluka-Čađavica-Mrkonjić Grda, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Saobraćaj će danas i u utorak, 31. maja, biti obustavljen u periodu od 19.30 do 22.00 časa, a 4. i 5. juna od 8.00 do 16.00 časova.

Za 2. i 3. juni planirano je da se od 10.00 do 16.00 časova saobraćaj odvija bez obustave, uz kontrolu policijskih službenika.

Na automotodromu “Zalužani” u nedjelju će biti održan moto-trening u organizaciji Moto-kluba “Maršal” iz Banjaluke. Početak treninga zakazan je za 12.00 časova. Ulaz je iz pravca “vojne kapije”.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/zbog-svjetskog-prvenstva-obustave-saobracaja-u-kanjonu-tijesno/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot