Festival karijere Banja Luka u Domu omladine

Objavljeno: 29. 9. 2015 u 17:05h

U organizaciji Centra za razvoj karijere Banja Luka (CERK) u Banjaluci, 1. i 2. oktobra 2015. godine, održati Festival karijere. Svečano otvaranje Festivala biće upriličeno 1. oktobra.

Program samog Festivala odvijaće se 2. oktobra u Domu omladine Banja Luka od 11:00 do 17:00 časova. Nakon pet godina uspješno organizovanih sajmova praksi i stipendija, koje je do sada posjetilo oko 5000 ljudi, od kojih su oko 2000 bili direktni korisnici savjetodavnih, obrazovnih i stimulativnih aktivnosti, uvrštavnanjem novog sadržaja, manifestacija se pretvorila u Festival karijere. Ovogodišnji Festival će kao i proteklih godina obuhvatiti Sajam praksi i stipendija, ali i besplatne radionice pisanja CVa i fotografisanja za CV, mogućnost izrade testa profesionalne orijentacije, savjetovanog i stimulacijskog programa brendiraj sebe, te savjetovanje o izbjegavanju stresa i kvalitetnom upravljanju vremenom i resursima. Jedna od novina na ovogodišnjoj manifestaciji je i Career Talk Show, k oji će okupiti vrhunske banjalučke i regionalne profesionalce s ciljem da učesnicima predoče vještine potrebne za zanimanja 21. vijeka, IT tehnologije, preduzetništva i marketinga.
Neki od izlagača na ovogodišnjem Sajmu praksi i stipendija jesu i OGO SENCE, Software Engineer Intership, ICBL Banja Luka, Bitlab d.o.o Banja Luka, IAESTE, AISEC i ALUMNI klub i SaMSIC iz domena praksi, te DAAD, Američki kutak, Francuski kulturni centar, KAS Konrad Adenauer Stiftung te Fondacija ‘Bosana’ iz domena stipendija.
U okviru Festivala ove godine će se održati i studentska takmičenja “ Jelen Business Case Challenge” i studiju slučaja “ Learn Today Lead Tomorrow”, u saradnji sa kompanijom “Molson Coors” i revizorsko konsultantskom kućom “Ernst and Young” . Ovogodišnji “Festival karijere” organizuje se uz podršku komanija Ernst&Young, Molson Coors, Pekara “Manja”, Vinarije “Jungić”, Prevoz “Vuković”, te uz pokroviteljstvo USAIDa.

Prisustvo Festivalu možete potvrditi na mail: [email protected].

Za sve dodatne informacije, obratite se na broj 066921389 (Ljupko Mišeljić).

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/festival-karijere-banja-luka-u-domu-omladine/||claudebot