Ska­ka­či otva­ra­ju “Ljeto na Vrba­su”

Objavljeno: 9. 7. 2015 u 15:06h

Sko­ko­vi­ma sa Grad­skog mos­ta u ne­djelju, 12. ju­la, u 17 ča­so­va po­če­će tra­di­ci­onal­na kul­tur­no-spor­tska ma­ni­fes­ta­ci­ja “Ljeto na Vrba­su”, ko­ja će tra­ja­ti do 19. ju­la.

“Po­pu­lar­nu “vrbas­ku las­tu” sa Grad­skog mos­ta ska­ka­će vi­še od 20 ta­kmi­ča­ra iz Beo­gra­da, Kra­gu­jev­ca, Uži­ca, Konjica, Mos­ta­ra, Ze­ni­ce, Sa­ra­je­va i Banjalu­ke. Is­tog da­na bi­će održa­ni “Ko­tli­ći­ja­da” i “Ro­štiljija­da”, re­kli su u Tu­ris­ti­čkoj or­ga­ni­za­ci­ji gra­da.

Dio ma­ni­fes­ta­ci­ja će se održa­va­ti na pla­ža­ma ispod tvrđa­ve Kas­tel, spor­tske dvo­ra­ne Obi­li­će­vo, kod Ze­le­nog mos­ta, na oba­la­ma Vrba­sa i na Grad­skom mos­tu.

“Za naj­mla­đe uče­sni­ke bi­će or­ga­ni­zo­van spor­tski dio ta­kmi­čenja u fu­dba­lu, bas­ke­tu i odboj­ci”, na­javljeno je u TOBL-u.

Ispod tvrđa­ve Kas­tel, u su­bo­tu, 18. ju­la, bi­će održan re­gi­onal­ni tur­nir ve­te­ra­na u va­ter­po­lu, dok je trka da­jak ča­ma­ca pre­dvi­đe­na za posljednji dan ma­ni­fes­ta­ci­je.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/ska%c2%adka%c2%adci-otva%c2%adra%c2%adju-ljeto-na-vrba%c2%adsu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])