Banjalučka pivara uz Fresh Wave festival (Foto)

Objavljeno: 9. 7. 2015 u 14:09h

Na četvrtom po redu Frash Wave festivalu, koji će se od 6. do 8. avgusta održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel nastupiće neka od najvećih imena elektronske muzike, a ovogodišnje izdanje festivala ima veliku podršku Banjalučke pivare.

final1

PR menadžer Banjalučke pivare Milka Stanivuković kaže da je ova kompanija sa velikim zadovoljstvom podržala Frash Wave festival.

U protekle tri godine Fresh Wave festival stekao je status najvećeg festivala elektronske muzike u Republici Srpskoj i BiH.

“Ovaj festival najbolji je promoter razvoja urbane kulture unutar lokalne zajednice u kojoj živimo, a Banjalučka pivara, zajedno sa svojim najpoznatijim brendom Nektar pivom, sa velikim entuzijazmom i motivacijom odlučila se da veže naš najpoznatiji brend upravo za ovaj festival. Cilj nam je da ova saradnja doprinese da naš grad postane u skorijoj budućnosti turistička destinacija za sve poklonike kvalitetne elektronske muzike i ljubitelje Nektar piva”, kaže Milka Stanivuković.

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će se ovogodišnji Fresh Wave festival održati u Kampusu banjalučkog univerziteta, lokacija je kao i prošle godine tvrđava Kastel.

final2

Organizator Fresh Wave festivala Strahinja Grahovac kaže da 2012. godine, kada je pokrenut ovaj festival, on i njegova ekipa nisu ni mogli sanjati da će tako brzo da narastu u ozbiljnu organizaciju.

“Ove godine sa ponosom vam predstavljamo našeg novog partnera Banjalučku pivaru, bez kojeg, bukvalno rečeno, ovogodišnji festival ne bi imao nikakve šanse da se održi. Zajedno ćemo se potruditi da od ovog festivala napravimo jedan svjetski brend, koji će da predstavlja naš grad u budućnosti”, kaže Grahovac.

Promotivno lice ovogodišnjeg Fresh Wave festivala je DJ Joma Maja, koja kaže da joj je veoma drago što u svom gradu može da promoviše festival poput ovog.

Ovogodišnji line-up Frash Wave festivala je rame uz rame sa festivalima u regionu, od kojih su neki već na svjetskom nivou.

Četvrtak nam je rezervisan za tehno zvuk, a taj dan nastupaju Uto Karem, Cristian Varela, Mladen Tomić, Forest People i moja malenkost Joma Maja. Na drugom stejdžu puštaće se house.

final3

U petak nastupaju, između ostalih Bang la decks, Macadon i The Beat Shakers, a subota je rezervisana za house, kada nastupe i najveća zvijezda festivala Roger Sanchez.

Novina ovogodišnjeg izdanja je Energy bina gdje će se za dobar ples pobrinuti poznata imena iz regiona – Lale, Petar Cvetković, SillyHeadz (Bokee Kinetic Vibe & Marko Vukovic), Gemini DJ's i mnogi drugi.

Ovo je, po meni, najjači line-up u BiH ikada. U regionu vlada veliki interes za ovim festivalom, svakodnevno nam se preko facebooka ljavljaju ljudi koji planiraju da dođu, a već su najavljena dva autobusa iz Slovenije”, kaže Joma Maja.

Promotivne žurke Fresh Wave festivala već su organizovane u Splitu i Tuzli, a predstoje u Zagrebu i Ljubljani.

Trodnevna ulaznica za ovaj festival košta 45 KM, dok su dnevne ulaznice po 20 KM. Karte se već mogu kupiti on-line na stranici kupikartu.ba.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/banjalucka-pivara-uz-fresh-wave-festival-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])