U julu prva auto-stop trka Banjaluka – Trebinje

Objavljeno: 3. 7. 2015 u 14:57h

U julu ove godine, na incijativu Rio priča sa putovanja, uz sponzorstvo mesnice “Naša farma” i medijsku podršku portala eTrafika, organizovaće se „Auto-stop trka Banjaluka – Trebinje“. Start je 17. jula u 9 časova ispred robne kuće Boska u Banjaluci.

Cilj kao i smisao ovog događaja je sklapanje prijateljstva sa drugim ljudima i stvaranje novih lijepih uspomena. Pored toga, stavili smo fokus i na humanost, pa u skladu sa tim i da bismo učinili ovu trku još interesantnijom, uveli smo sistem bodovanja, na osnovu kojeg ćemo proglasiti pobjednika i prvoplasirane takmičare. Način je sljedeći:

– Za par koji prvi stigne do Trebinja – 20 bodova
– Za svaki grad koji posjetite i fotografišete se u njemu – 5 bodova
– Za svaku osobu koju upoznate na putu i sa njom se fotografišete – 3 boda. Ekstra 10 bodova ako se smuvate sa tom osobom. Za sve dodatne seks avanture koje se možda dese vam ne trebaju bodovi, veće zadovoljstvo dobijate na licu mjesta. Za sve ovo nije potrebna slika.
– Za svako prevozno sredstvo koje promijenite i fotografišete se u njemu – 5 bodova
– Za svaku noć prespavanu u vreći, šatoru, na livadi ili gdje god se zadesite – 10 bodova
– Za svaku životinju koju nahranite – 10 bodova
– Za svaku pomoć starijoj osobi ili osobi sa invaliditetom – 10 bodova
– Za svaki osmijeh koji izmamite ljudima tokom puta ne dajemo bodove, ali poželjno ih je što više 
– Za svaku marku koju date uličnom sviraču ili zabavljaču – 5 bodova
– Za najveći broj fotografija tokom putovanja – 5 bodova
– Za najinteresantniju fotografiju tokom putovanja – 5 bodova
– Za najinteresantniju stvar koju dobijete, nađete ili kupite tokom putovanja – 5 bodova
– Za svaku vožnju na neobičan način (traktor, luksuzno auto,konj…) – 5 bodova

Za svaki pokušaj varanja, odnosno korištenja sopstvenog prevoza, biće vam oduzeto 20 bodova.

Isto tako, bićete u mogućnosti osvojiti i ekstra bodove. U Jajcu smo na određenom mjestu sakrili nešto što će vam pomoći tokom vašeg putovanja. Svi takmičari će prije početka trke, dobiti mapu sa zagonetkom o tome gdje se taj predmet nalazi. Za one koji pronađu skriveni predmet, dajemo ekstra 10 bodova.

Radi sigurnosti, putovaće se u parovima. Ideja je da parovi budu muško – ženski. Ukoliko se prijavi više djevojaka nego muškaraca, onda će u jednoj ekipi biti dva momka i jedna djevojka. Ako se prijavi više muškaraca, onda će oni ići u ekipi zajedno.

Što se tiče smještaja, učesnici će boraviti u izviđačkom domu “Tuli”, koji se nalazi na 15-km od Trebinja, na putu ka Herceg Novom, u predivnom šumskom predjelu. Cijena izviđačkog doma je 5 km po osobi za noćenje, a planiran boravak je tri noćenja, odnosno četiri dana (15 km po osobi). Na raspolaganju imate funkcionalni objekat sa kuhinjom, velikom trpezarijom, a postoji vanjski kamin za spremanje roštilja, gdje se mesnica “Naša farma” potrudila da pripremi najbolji roštilj koji ste do sada vidjeli.

Dva prvoplasirana para dobijaju poklon paket, a broj učesnika je ograničen na 30. Aplikaciju za prijavu potražite naovom linku.

Izvor: etrafika.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/u-julu-prva-auto-stop-trka-banjaluka-trebinje/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])