Promocija knjige Aleksandre Ubović u Banjaluci

Objavljeno: 27. 5. 2015 u 16:18h

Promocija knjige “Postanite i ostanite zauvek vitki” Aleksandre Ubović održaće se u Muzičkom paviljonu Staklenac u Banjaluci 29. maja 2015. u 19 časova.

“Šta je to zbog čega se vraćamo prekomjernoj kilaži i kako zauvijek riješiti taj problem su samo neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovore kroz ovaj jedinstveni vodič do vitkog i zdravog tijela. Većina programa za mršavljenje se fokusira na ishranu ili dodatke ishrani koji će umjesto vas (preko noći) učiniti čudo. To je razlog zbog kog se uglavnom ne dolazi do rješenja na duže staze” izjavila je Ubović.

Ona je objasnila da je osnovni temelj za dugoročni gubitak kilograma i dostizanje zdravog tela leži u sasvim drugim faktorima…

“Ovaj jedinstveni program mršavljenja, samotkrivanja i samoprihvatanja će vas upravo naučiti mentalnim vještinama koje su vam ZAISTA potrebne za postizanje i održavanje vaše idealne težine, dobrog zdravlja i sveukupnog blagostanja. Sjetite se, mi svi u sebi već posjedujemo svoju savršenu figuru. Potrebno je samo da skinemo razne slojeve uvjerenja, stavova i navika koje smo godinama skupljali i taložili, da ih se oslobodimo i zamjenimo ih novim, kako bismo dospjeli do sebe i konačno postali zadovoljni onim što vidimo u ogledalu” rekla je autorka knjige.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/promocija-knjige-aleksandre-ubovic-u-banjaluci/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])