Banjaluka: Organizovana obuka za dadilje

Objavljeno: 27. 5. 2015 u 09:42h

Socijalno-edukativni centar Banjaluka organizuje obuku za dadilje, a zainteresovani se mogu prijaviti najkasnije do 26. juna.

“Ova obuka podrazumijeva sticanje znanja i vještina iz oblasti vaspitanja djece. Uči se o fazama u razvoju djeteta, zdravstvenom odgoju, ishrani mališana, o ulozi i odgovornosti dadilje u tom procesu i igri kao osnovu socijalizacije kod djeteta”, rekli su u ovom centru.

Kako su naveli, ova obuka namijenjena je ženama koje se bave čuvanjem djece i onima koji žele da dopune svoja znanja i vještine iz oblasti vaspitanja djece. Sve polaznice koje uspješno završe ovu obuku biće uvršćene u zvaničnu bazu Agencije za zapošljavanje “Spektar”.

“Obuka će se vršiti u našim prostorijama, a mjesta će biti za 24 polaznice. Ispitivanja sprovedena u zemljama okruženja pokazala su da većina roditelja želi da im dadilja bude stručna. Tako smo i došli na ideju da pokrenemo obuku”, naveli su u ovom centru.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/banjaluka-organizovana-obuka-za-dadilje/||claudebot