Humanitarna žurka Rotarakt ruksak u Dionisu

Objavljeno: 21. 5. 2015 u 18:57h

Rotarakt klub Banjaluka će održati treću humanitarnu Rotarakt žurku 23.5.2015. godine u kafiću Dionis u ulici Bana Milosavljevića 3 u Banjaluci sa početkom u 21 časova.

Ove godine žurka je u sklopu humanitarne akcije „Rotarakt ruksak“, a sve one koji žele da budu dio ovog  događaja će zabavljati Bandoneon Square, Acoustic House, Andrea Šarac, Happy Band i gosti iznenađenja.

Ulaznica je 5 KM.

Šta je Rotarakt ruksak?

Akcija „Rotarakt ruksak“ se sprovodi u saradnji sa Rotarakt klubom Sarajevo koji je ovaj projekat prvi put realizovao 2011. godine.

“Ove godine smo odlučili da napravimo zajedničku akciju čiji je cilj osigurati ruksake sa pratećim školskim priborom za učenike prvih razreda osnovnih škola čime bismo pomogli socijalno ugroženim porodicama i porodicama sa područja zahvaćenim prošlogodišnjim majskim poplavama” rekli su u klubu.

Rotarakt žurka je jedan od načina za prikupljanje novčanih sredstava, a projekat će se nastaviti i nakon realizacije iste. Sve detalje i tok akcije možete pratiti na zvaničnoj stranici http://rotaract-bl.org/ i putem Facebook fun page-a Rotaract Club Banja Luka.

Projekat su do sada podržali: Rotari klub Banja Luka, Rotari klub Banja Luka Gloria, Interakt klub Banja Luka, Inervil Banja Luka, Lanaco d.o.o., Didaco Commerce d.o.o, Carmen Line d.o.o., Gatarić d.o.o. WiBo Vaša knjižara i Perpetuum mobile

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/humanitarna-zurka-rotarakt-ruksak-u-dionisu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])