Banjaluka: Sutra obustava rada taksi službi

Objavljeno: 11. 5. 2015 u 16:48h

Samostalni taksi preduzetnici iz svih udruženja taksi službe grada Banjaluke sutra će od 7.00 časova potpuno obustaviti rad taksi službi, te organizovati protestnu vožnju od centra grada do Nove autobuske stanice, gdje će iznijeti svoje zahtjeve o rješavanju problema u radu.

Samostalni taksi preduzetnici Banjaluke žele da se riješe problemi nastali uslovima konkursa za izdavanje taksi parkinga na dolaznim peronima na Novoj autobuskoj stanici, saopšteno je iz Zanatsko-preduzetničke komore regije Banjaluka.

“Predstavnici taksi prevoznika izraziće i zahtjeve za dosljedno poštovanje člana 16 iz Odluke o taksi prevozu Banjaluke, koja se odnosi na omjer broja vozila samostalnih preduzetnika i broja vozila preduzeća, te zahtijevati postavljanje saobraćajnih znakova o regulaciji saobraćaja na području grada, a u vezi sa taksi prevozom”, navodi se u saopštenju.

Povodom rješavanja ovih problema, samostalni taksi preduzetnici iz svih udruženja taksi službe grada Banjaluka traže hitan sastanak sa nadležnima u Gradskoj upravi Banjaluke.

Izjave za medije predviđene su sutra kod Nove autobuske stanice, u 8.30 časova.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/banjaluka-sutra-obustava-rada-taksi-sluzbi/||claudebot