Banjaluka: Za Dan Evrope “Biciklijada sa zvijezdama”

Objavljeno: 7. 5. 2015 u 09:25h

Povodom obilježavanja Dana Evrope u subotu, 9. maja, na Trgu Krajine biće organizovana revijalna vožnja biciklima pod nazivom “Biciklijada sa zvijezdama”, u kojoj će pored građana učestvovati i poznate javne ličnosti.

“Pored toga, biće organizovan i muzičko-zabavni program za sve učesnike. Okupljanje učesnika je na Trgu Krajine u 14 časova, a početak biciklijade u 15 časova”, saopšteno je iz Gradske uprave.

Pozvali su građane da u što većem broju učestvuju u ovoj rekreativnoj biciklističkoj vožnji gradskim ulicama u trajanju od 45 minuta povodom obilježavanja Dana Evrope.

Organizatori ovog događaja su EU Info centar i Biciklistički klub BSK iz Banjaluke, a uz podršku Gradske uprave. Obilježavanju Dana Evrope prisustvovaće novi šef Delegacije Evropske unije u BiH Lars-Gunar Vigemark.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/banjaluka-za-dan-evrope-biciklijada-sa-zvijezdama/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])