Tradicionalna akcija “Biramo najuređenije”: Prijave do 5. juna

Objavljeno: 4. 5. 2015 u 09:23h

Prijave za tradicionalnu akciju “Biramo najuređenije”, koju 13. godinu uzastopno organizuje Gradska uprava, u toku su i svi zainteresovani građani mogu se prijaviti do 5. juna.

“U akciji se bira najuređenije privatno i školsko dvorište, prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon. Cilj akcije je da grad zaslugom građana izgleda ljepše i uređenije. Ovogodišnji nagradni fond iznosi 3.000 KM”, rekli su u Gradskoj upravi, pozvavši što više građana da se prijavi kako bi grad učinili ljepšim.

Dodali su da se prijavni list može preuzeti u prijemnoj kancelariji u Gradskoj upravi ili na sajtu grada.

Nagradu za najuređenije dvorište prošle godine dobio je Mirko Agić iz ulice Mlađe Ćusića. Nagrada za najuređeniji balkon otišla je u ruke Živki Gogić iz ulice Radoslava Lakića. Nagrade i priznanja dobili su i učesnici najuređenijeg prostora u kategoriji ZEV u ulici Ilije Garašanina 8a, te u kategoriji najuređenijeg školskog dvorišta – Osnovna škola “Ivo Andrić”.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/tradicionalna-akcija-biramo-najuredenije-prijave-do-5-juna/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])