Predavanje “Nekažnjeni ratni zločini u Bosni i Hercegovini” u Banjaluci

Objavljeno: 22. 4. 2015 u 10:12h

SPKD „Prosvjeta“ Gradski odbor Banjaluka organizuje, u sklopu ciklusa predavanja Izazovi i stranputice srpske politike, predavanje pod nazivom „Nekažnjeni ratni zločini u Bosni i Hercegovini“.

Predavač je doc. dr Nevenko Vranješ, načelnik Odjeljenja za istraživanje rata, ratnih zločina i obradu dokumentacije u Republičkom centru za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica. Predavanje će biti održano 23. aprila, u Akademiji nauka i umjetnosti Republike Srpske, s početkom u 19 časova.

Budući da je riječ o temi koja je i te kako aktuelna, a kojoj se ne govori često i dovoljno u javnosti, doc. Vranješ će nastojati da – na osnovu podataka i informacija kojima raspolaže Republički centar za istraživanje rata – publici predstavi do sada prikupljene podatke o ratnim zločinima počinjenim nad srpskim narodom u Bosni i Hercegovini, te preduzete mjere za procesuiranje pomenutih ratnih zločina.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/predavanje-nekaznjeni-ratni-zlocini-u-bosni-i-hercegovini-u-banjaluci/||claudebot