Sajam kreativaca „Sjećanja jedne zime“

Objavljeno: 18. 12. 2014 u 19:07h

Sajam kreativaca „Sjećanja jedne zime“, održava se od 27. do 29. decembra na platou Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci.

Plakat_sajma_sjecanja_jedne_zime

„Cilj ovog sajma je da predstavimo rukotvorine naših kreativaca, koji su spoj tradicije i modernog načina pravljenje rukotvorina, nakita, ali i dekupaž tehnike. Pozivamo sve Banjalučane da dođu i povedu svoje najmilije, kako bi im uljepšali novogodišnje praznike“, kazala je Dragana Pranjić, direktorica sajma.

Pranjićeva ističe da će se na sajmu nalaziti i štand zdrave hrane, kao i prodaja knjiga.

„Na jednom od štandova nalaziće se zdravi slatkiši bez šećera, knjiga „Draganasgarden knjiga za svaku ženu“, ali i djevojke koje će raditi face paint na licima djece koja posjete sajam. Naravno, mislili smo i na zabavu djece, tako da će naš sajam posjetiti i sveti Nikola“, dodala je ona.

 Pranjićeva je naglasila da posjetioce očekuje bogati muzičko kulturni program.

 „Uz pomoć domaćih izvođača na dan otvaranja imaćemo programe etno grupa, dječijih horova, ali i instrumentalnih sastava. Nećemo otkrivati o kome je riječ, ali zato dođite da se zajedno provedemo i radujemo novogodišnjem duhu“, zaključila je ona.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/sajam-kreativaca-sjecanja-jedne-zime/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])