Najbolji komičari iz regiona stižu u Banjaluku

Objavljeno: 13. 9. 2012 u 10:59h

Nakon mnogobrojnih uspješnih nastupa širom bivše Jugoslavije, najveći komičari iz regiona dolaze u Banjaluku da zasmiju i vas!

Naime, najveća BiH regionalna turneja 15 stand up komičara završava se u gradu na Vrbasu 16. i 17. septembra u klubu “Boom Boom Room”, sa početkom u 20 časova.

Komičari Perica Jerković, Tomislav Kozačinski, Srđan Jovanović, Tin Vodopivec i Domagoj Pintarić nastupiće prve večeri, a tokom druge večeri zabaviće vas Pedja Bajović, Mirko Komljenović Mirkan, Adi Fejić, Nikola Silić i Filip Andronik.

“Ono što treba znati, stand up komedija nije pričanje viceva i šala niti nekakva gluma u skečevima. Mi pričamo – o životu! To je ono što želimo i umijemo. Oni koji su nam bili u gostima to mogu potvrditi, a oni koji još nisu – dobrodošli su!”, rečeno je u saopštenju organizatora turneje.

Mnogo smijeha i dobar provod obećavaju pomenuti komičari čiji cilj je da širu publiku upoznaju sa stand up komedijom, te postave temelje za dalje samostalno bavljenje istom za one koji su zainteresovani za stand up izraz. Tako će u Banjaluci svi posjetioci imati priliku da se upoznaju sa mladim nadama stand up komedije, Mirandom Bešić i Igorom Hristom.

Ova turneja označava samo početak intenzivnog razvoja scene i mreže “komičara s nogu” u BiH, a koji će uslijediti već ove jeseni na radionicama, klupskim nastupima te sličnim gostovanjima i u drugim gradovima u zemlji.

Cijena ulaznice je 5KM.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/najbolji-komicari-iz-regiona-stizu-u-banjaluku/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])