Gdje za 8. mart? Za svakoga po nešto!

Objavljeno: 4. 3. 2012 u 20:20h

Ukoliko još niste odlučili kako da obradujete sebe ili svoju majku, sestru, djevojku, drugaricu i gdje da ih izvedete za Dan žena, donosimo vam nekoliko ideja.

U dvorani Borik, 8. marta sa početkom u 20 časova, Miroslav Ilić u pratnji orkestra Miše Mijatovića, održaće solistički koncert kao početak tureneje pod nazivom “Tebi” povodom 40 godina uspješnog estradnog rada. Cijena ulaznice je 10 KM.

Klub Kruna, 8. marta nudi vam koncert Ace Lukasa uz obećanu dobru zabavu. Cijena ulaznice za dame je 10 KM, a za muškarce 20 KM.

Ako vam je u planu večera, uz zvuke narodne muzike Marinka Rokvića, moći ćete da uživate u restoranu Integra.

Ukoliko ste ipak za nešto “intimnije”, 7. i 8. marta moći ćete da uživate u muškom striptizu koji su za vas organizovali Bowling centar i Shakers bar.

7. marta, sa početkom u 21 čas u Bowling centru počinje žurka ‘za dame’. Cijena ulaznice je 7 KM, a uz nju dobijate piće dobrodošlice i jednu igru bowlinga (od ponedjeljka do petka – od 12:00 do 17:00, važi do 31. 3. 2012. godine) i stičete pravo da učestvujete u nagradnoj igri.

8. marta, sa početkom u 21 čas u Shakers baru, jedan od najboljih stripera sajma erotike u Zagrebu, Marco Fabricio, svojim plesom će pokušati da vam uljepša veče. Cijena ulaznice je 5 KM.

Što se tiče partija, najavljeni su “Pravni party: Ladies night” u cafeu “La Nina” (20h, iznenađenja, promocije) i “TDI crew party – 8. mart – dan žena i dobre zabave!” u DFK-u (za dame ulaz besplatan, za muškarce 5 KM).

Šta god odlučili, nadamo se da ćete se dobro provesti!

SREĆAN VAM PRAZNIK! banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/gdje-za-8-mart-za-svakoga-po-nesto/||claudebot