Veče sa Radom Šerbedžijom za Banjalučane

Objavljeno: 6. 5. 2015 u 14:25h

Poznati filmski i pozorišni glumac, pjesnik i muzičar Rade Šerbedžija, zajedno sa svojim pratećim bendom “Zapadni kolodvor”, održaće 14. maja u 20 časova muzičko-scenski performans “Veče sa Radom Šerbedžijom” u Banskom dvoru Kulturnom centru.

Riječ je o koncertnoj promociji njihovog posljednjeg albuma “Vrijeme je, draga, vrijeme je”, koji je objavljen sredinom 2014. godine.

Karakterističan vokal, interpretacija i boemska harizmatičnost koju Šerbedžija prenosi u svojim pjesmama, kao i izvanredan bend koji muzički upotpunjuje njegove vokalne stilizacije, sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Organizator ovog scensko-muzičkog performansa je agencija “Kvin estrada”. Ulaznice po cijeni od 50 KM mogu se kupiti na blagajni Banskog dvora od 7. maja od 11 do 18 časova.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/vece-sa-radom-serbedzijom-za-banjalucane/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])