Banjalučani traže kartu više za ovaj film (Video)

Objavljeno: 12. 2. 2015 u 12:33h

Dugo očekivani film “Pedeset nijansi siva” od četvrtka je na redovnom repertoaru multipleksa “Palas” u Banjaluci, a koliko je interesovanje za njega pokazuje i činjenica da Banjalučani već danima rezervišu karte za premijeru.

50

“Grupe dama nas već danima zovu i rezervišu karte za sebe i prijateljice, ali među njima  je bilo i pripadnika jačeg pola koji su željeli baš prve sedmice prikazivanja da pogledaju ovaj dugo najavljivani film. Zbog velikog interesovanja danas smo uveli i dodatni termin za film od 21.30 čas, a karte su skoro pa rasprodate za sve termine do kraja sedmice.”, istakla je Marina Popović, portparolka “Palasa”.

“Potražnja za film je velika i s obzirom na to da je ovaj vikend u znaku Dana zaljubljenih pa su i mnogi parovi odlučili da baš to veče provedu u kinu.”, dodala je Popovićeva.

Trilogija “Pedeset nijansi” je prevedena je na 51 jezik i  prodata je u preko 100 miliona primjeraka.

Glavne uloge, Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, povjerene su Dakoti Džonson i Džejmiju Dornanu.

Pogledajte jednu scenu iz sado-mazo priče o misterioznom biznismenu i naivnoj studentkinji…

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/banjalucani-traze-kartu-vise-za-ovaj-film/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot