E ovako se voli RK Borac!

Objavljeno: 28. 1. 2015 u 14:56h

Navijačkom pokliču Lešinara “Ne damo Borac” pridružili su se glumci iz Gradskog pozorišta “Jazavac” koji će kompletan prihod od jednog izvođenja predstave “Celo telo tu me boli” donirati banjalučkom rukometnom klubu.

ja2

U saopštenju koje je stiglo, predstava “Celo telo tu me boli” u režiji Kolje Pejakovića a koja će biti odigrana 3. februara u Gradskom pozorištu “Jazavac”, predstavljaće poklon odnosno pomoć finansijski posrnulom RK Borcu m:tel, koji proživljava možda i najteže dane u svojoj bogotoj istoriji.

Kultura i sport u Republici Srpskoj koji nisu u zavidnom položaju u ovom trenutku, pomažući jedni druge, žele zajedničkim snagama makar malo popraviti uslove u kojima rade.

Glumci Gradskog pozorišta ‘Jazavac’, koji redovno prisustvuju utakmicama regionalne SEHA lige, donatorskom predstavom još jednom će podržati klub koji je zaštitni znak Banjaluke.

U Gradskom pozorištu ‘Jazavac’, 3. februara, odigraće predstavu ‘Celo telo tu me boli’ u režiji Kolje Pejakovića. Riječ je o hit predstavi koja se na komičan način bavi našim društvom i prikazuje sudar dva svijeta u apsurdnoj svakodnevnici koja nameće i potencira iskrivljene vrijednosti, koja je kod naše publike izazvala veliko interesovanje”, navodi se u saopštenju banjalučkog kluba i dodaje da će cijene ulaznice iznositi 20 KM, a kompletan prihod biće usmjeren za rad RK Borac m:tel.

Kako se navodi, karte za predstavu mogu se rezervisati na broj 051/462-887, ili kupiti u prostorijama Gradskog pozorišta “Jazavac” svakim danom od 10.00 do 14.00 časova.

U saopštenju “Velikana iz Gospodske” su izrazili nadu da će svi ljubitelji kluba, ali i “dasaka koje život znače” svojim prisustvom u “Jazavcu” pomoći klubu.

“Nadamo se da ćete svojim prisustvom pomoći klubu koji svi volimo. Pomozite Borcu! Hvala”!

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/e-ovako-se-voli-rk-borac/||claudebot