Večeras u bioskopu: Paranormalna aktivnost 4 i Asterix i Obelix u Londonu 3D

Objavljeno: 25. 10. 2012 u 10:29h

Od večeras na repertoaru Multipleksa Palas počinje prikazivanje dva nova filma, horora “Paranormalna aktivnost 4” i komedije “Aterix i Obelix u Londonu 3D”.

Paranormlana aktivnost 4

Najstrašniji horor svih vremena dobio je četvrti nastavak. Za one koji prate sestre Katie, Kristi i demonsku silu koja ih progoni od djetinjstva, postoje mnoga neodgovorena pitanja i neobjašnjenje aktivnosti. Paranormalna aktivnost 4 daje neke odgovore. Priča se nastavlja tamo gdje se završio drugi dio ove horor sage. Očekivati možete samo jedno – da vas bude strah, više nego ikad!

Kritike:

  • ReelViews: “Film se trebao zvati “Paranormalna neaktivnost”.”
  • Boston Globe: “Čak i za nešto o nadprirodnim dešavanjima, kraj je zaista sramotno loš.”
  • SSG Syndicate: “Ustajalo i već viđeno.”

Ocjena: 3.1/5 (31.529 učesnika u ocjenjivanju – Rotten Tomatoes)

Režija: Henry Joost, Ariel Schulman

Uloge:
Katie Featherston, Matt Shively

Asterix i Obelix u Londonu 3D

Godina je 50 p.n.e., a Cezar je gladan novih osvajanja. Kao vođa slavnih legija, odlučiće da napadne ostrvo koje se nalazi na samom kraju poznatog svijeta, misterioznu zemlju pod imenom Britanija. Pobjeda je brza i zagarantovana. Iako, jedno maleno selo uspijeva da se odbrani, ali njihova snaga posustaje, pa će Kordelija, kraljica Britanaca, odlučiti da pošalje svog vjernog oficira Odmereniksa da potraži pomoć od Gala, u još jednom malenom selu koje je poznato po svom otporu prema najezdi Rimljana. U tom selu, Asteriks i Obeliks već imaju pune ruke posla. Njihov starješina im je povjerio zadatak da od Plašiviksa, njegovog dosadnog nećaka koji je nedavno došao iz Lutecije, naprave pravog muškarca. Njihov zadatak nije ni približno završen. Kad Odmereniks dođe po pomoć, Gali će odlučiti da mu daju bure s njihovim čuvenim magičnim napitkom. Asteriks i Obeliks će ga ispratiti do Britanije, zajedno sa Plašiviksom. Uostalom, putovanje će im pružiti izvanrednu priliku da završe obuku mladog čovjeka. Nažalost, nikada ne ide sve po planu…

Ocjena: 5.7/10 (283 učesnika u ocjenjivanju – IMDb)

Režija: Laurent Tirard

Uloge:
Gérard Depardieu, Edouard Baer, Fabrice Luchini

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/veceras-u-bioskopu-paranormalna-aktivnost-4-i-asterix-i-obelix-u-londonu-3d/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])