Dva nova filma: Snježana i lovac i Gavran – smrt iz priče

Objavljeno: 31. 5. 2012 u 10:53h

Ljubitelji trilera večeras mogu pogledati dva nova, dugo očekivana filma: “Snježana i lovac” i “Gavran – smrt iz priče”.

Snježana i lovac

Ona ne čeka princa na bijelom konju, ona je ratnica u metalnom oklopu sa mačem u ruci. Ona je Snježana. Njen cilj je ubilački pohod na dvor najopakije vladarice, zle kraljice. U pomoć joj priskače lovac, i tada počinje prava avantura.

Kritike:

  • Time Out: “Bezuman, bezdušan i dosadan.”
  • Hollywood & Fine: “Bolji od očekivanog, ali njegova dužina i ozbiljnost čine ga previše tupim i tamnim za jednu bajku.”
  • Slant Magazine: “Feministička fantazija.”

Ocjena: 5.3/10 (Tomatometer)

Režija: Rupert Sanders

Uloge: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth

Gavran – smrt iz priče

Kada u 19. vijeku niz brutalnih ubistava uzdrma grad Baltimor, mladi detektiv mora da potraži pomoć od čuvenog autora, u pokušaju da uđe u um serijskom ubici. John Cusack glumi poznatog pisca, ozloglašenog začetnika literarnog detektivskog žanra, dok Luke Evans igra ulogu ambicioznog mladog detektiva, koji pokušava da zaustavi strašna ostvarenja Peovih priča.

Kritike:

  • Memphis, TN: “Bez misterije i mašte.”
  • eFilmCritic.com: “Ovom filmu treba ludilo i delirijum, isprepleteno maglom, ali ne samo magla.”
  • Jackiekcooper.com: “Film koji se u potpunosti oslanja na talenat Johna Cusacka.”

Ocjena: 6.7/10 (5.755 učesnika u ocjenjivanju)

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/dva-nova-filma-snjezana-i-lovac-i-gavran-smrt-iz-price/||claudebot