“Kokoška” sutra u NPRS

Objavljeno: 17. 5. 2012 u 08:00h

Komedija, po tekstu Nikolaja Vladimiroviča Koljade izvešće se na Velikoj sceni, sa početkom u 20 časova.

Predstava, u režiji Predraga Štrbca, dešava se u nekoj dalekoj palanci, a prikazuje svakodnevnicu i život glumaca “iza kulisa”.

Ovaj izuzetno zanimljivi tekst opisuje intimu života glumaca i glumica, život iza kulisa i postavlja pitanje: gdje je i da li se uopšte može povući jasna distinkcija između teatra i života? Danas kada je upravo naš svakodnevni život postao najprodavaniji medijski materijal, ova predstava, na jedan ironično-komičan način govori o životu ljudi kojima teatarska umjetnost predstavlja osnovni uslov egzistencije.

Uloge tumače Nataša Ivančević, Gordana Milinović, Miljka Brđanin-Babić, Đorđe Marković, Aleksandar Stojković, Ljubiša Savanović, Radmila Smiljanić, Danilo Popržen i Pero Ris. Predrag Štrbac je, takođe, zadužen za izbor muzike, scenografiju potpisuje Dragana Macan, a kostimografiju Milica Grbić.

Ulaznice za predstavu su 6 KM, a možete ih rezervisati na:
051/314-006 i
051/317-996

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/%e2%80%9ckokoska%e2%80%9d-veceras-u-nprs/||claudebot