I večeras tri nova filma

Objavljeno: 29. 3. 2012 u 11:28h

I ovog četvrtka u Multipleksu Palas čekaju vas tri nova filma različitog žanra. Ljubitelji avanture i fantazije večeras mogu pogledati film “Bijes Titana 3D”, kao i animiranu sinhronizovanu avanturu  “Pupijeva potraga”, a za ljubitelje trilera tu je film “Izdaja”.

Nakon što je poražen monstruozni Kraken, polu-božanski sin Zeusa, Perseus, pokušava da živi mirnim životom kao seoski ribar i samohrani otac desetogodišnjeg Heliusa. U međuvremenu bjesni borba između bogova i Titana. Kad Hades i Ares, Zeusov božanski sin, sklope dogovor sa Kronosom o zarobljavanju Zeusa, Perseus se ne može othrvati vlastitoj prirodi. Snaga Titana raste, a pakao se počinje širiti zemljom. Perseus se  hrabro upušta u podzemlje kako bi spasio Zeusa, svrgnuo Titane i spasio čovječanstvo.

Wrath of the Titans

Wrath of the Titans

Kritike:

  • Variety: “Previše haotičan.”
  • The Movie Minute: “Dosadan. Gnijev bi trebalo da bude emotivniji, a Titani ubjedljiviji.”
  • Daily expres: “Efekti su impresivni, ali gube se u ovoj blesavoj, bezveznoj priči.”

Ocjena: 4,7/10 (Tomatometer)

Režija: Jonathan Liebesman

Uloge: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Rosamund Pike, Bill Nighy

Film “Izdaja” je priča o prelijepoj mladoj agentici Malori Kejn koja je unajmljena od strane globalnih entiteta da obavlja poslove koje vlade ne smiju da odobre. Kada Melori dobije zadatak u Dablinu, shvata da je prevarena. Ona mora da upotrijebi znanje i sve vještine da pobjegne međunarodnim lovcimma na glave, vrati se u SAD i zaštiti svoju porodicu.

Haywire

Haywire

Kritike:

  • The Scorecard Review: “Fantastični minimalistički akcioni film.”
  • Fun The Fire: “Kada gledate ovaj film imate osjećaj da ljudi besciljno trčkaraju 90 minuta, šutiraju jedni druge zarad nekog kapricioznog, nakaradnog rezultata.”
  • Sbs.com.Au: “Soderbergh je napravio izuzetno zabavan osvetnički triler.”

Ocjena: 6,3/10 (9.259 učesnika u ocjenjivanju)

Režija: Steven Soderbergh

Uloge: Gina Carano, Ewan McGregor, Michael Fassbender, Michael Douglas, Antonio Banderas, Channing Tattum

“Pupijeva potraga” je priča o malom morskom psu Pupiju koji odluči da spasi svoju braću koju su ukrali krivolovci. Na tom putu otkriva krajolike očaravajuće ljepote ali i velike opasnosti. U njegovoj misiji pomaže mu najbolji prijatelj Julius.

Seefood

Pupijeva potraga

Režija: Aun Hoe Goh

Uloge – glasovi: Mladen Badovinac, Luka Šop, Lela Margitić, Mila Elegović, Bojan Navojec

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/i-veceras-tri-nova-filma/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])