Novi filmovi: “Potomci” i “John Carter 3D”

Objavljeno: 8. 3. 2012 u 08:10h

U kinima Palas večeras pogledajte dva nova filma – dramu/komediju “Potomci” i fantastičnu avanturu “John Carter 3D”.

Film “Potomci” (The Descendants) je priča o uspješnom advokatu čiji se život mijenja iz korijena kada njegova žena doživi nesreću i padne u duboku komu. Odjednom je prinuđen da se osvrne na svoj život i brak. U borbi sa usamljenošću i tragedijom koja ga je snašla, on se trudi da uspostavi što bolji odnos sa kćerkama, te da donese važne odluke o porodičnom naslijeđu.

The Descendants

The Descendants

Film je nagrađen Zlatnim Globusom za najboljeg glumca, ima pet nominacija za oskara i jedan Oskar za najbolji adaptirani scenario.

Kritike:

  • Film.Com: “Zrela gluma, dramatična komedija, možda čak i kartazična.”
  • Detroit News: “Jedan od najboljih ovogodišnjih filmova.”
  • New England Movies Weekly: “Solidan, odrastao film koji nas podsjeća da je potrebno junaštvo za svaki novi dan.”

Ocjena: 7,6 ( 45.354 učesnika u ocjenjivanju)

Režija: Alexander Payne

Uloge: George Clooney, Shailene Woodly, Amara Miller

http://www.youtube.com/watch?v=5BbAti6qI8E&feature=colike

Uzbudljivu avanturistička priča, “John Carter”,  smještenu na misterioznu i egzotičnu planetu Barsoom (Mars) donosi nam oskarovac Andrew Stanton.

Scena iz filma "John Carter"

Scena iz filma “John Carter”

Film prikazuje umornog veterana, bivšeg vojnog kapetana Johna Cartera koji sasvim slučajno dospijeva na Mars i biva uvučen u sukob između stanovnika planete. U tom svijetu na rubu kolapsa, on ponovo otkriva svoju čovječnost i shvata da je opstanak Marsa i svih stanovnika u njegovim rukama.

”John Carter” je zasnovan na klasičnom romanu Edgara Rice Burroughsa, čije su maštovite priče inspirisale mnoge filmaše.

Kritike:

  • Time Out: “Veoma zabavan, neobičan i simpatičan haos.”
  • Fun The Fire: “Priča se okreće od zanimljivog, dosadnog do krajnje nerazumnjovog.”
  • IGN Movies AU:” Fantastičan spoj staromodne avanture, uzbuđenja i modernog spektakla. Ukratko- predivno!”

Ocjena: 6,4/10 (11.880 učesnika u ocjenjivanju)

Režija: Andrew Stanton

Uloge: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafoe

Svim damama, multipleks Palas večeras poklanja ulaznice za sve filmske projekcije u toku dana! Takođe, ispred filma “Potomci”, u večernjem terminu igranja, poklanjaju i prigodne poklone – kozmetičke proizvode.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/novi-filmovi-potomci-i-john-carter-3d/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])